Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 27-09-2019
Fag: Biologi/kemi.
Temahæfte til naturvidenskabeligt grundforløb der omhandler viden om smagssansen og den kemiske og økologiske baggrund for chilifrugters skarpe smag.
Se vores store udvalg af notesbøger i høj kvalitet. Vi har bl.a. notesbøger fra mærker som Moleskine og Paperblanks.
| Forlag | Nucleus Forlag ApS |
| Forfattere | Henrik Amtoft Neubauer, Jens Christian Thybo Weibel |
| Type | Bog |
| Format | Hæftet |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 1. (27-09-2019) |
| Oplag | 1. (27-09-2019) |
| Omslagsillustrator | Elin Steffensen, Griffle |
| Forord af' | Forfattere og forlag |
| Illustrator | Elin Steffensen, Griffle |
| Tegnet af | Elin Steffensen, Griffle |
| Fagredaktør | Jørgen Bennedsen Beck |
| Originalsprog | Dansk |
| Sideantal | 48 |
| Indbinding | Hæftet |
| Mål og vægt | B: 170mm, H: 240mm, D: 6mm, Vægt: 145g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788793647152 |