Chocolate: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts (Bog, Hardback, Engelsk) af FERRANDI Paris

Chocolate: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts (Bog, Hardback, Engelsk)

Af: FERRANDI Paris


Forlag: Editions Flammarion

  • Type: Bog
  • Format: Hardback
  • Sprog: Engelsk Sprog: Engelsk
  • ISBN-13: 9782080204066
  • Udgivelsesdato: 10-10-2019
  • Første udgivelsesår: 2019
  • Illustrationer: 200 Illustrations, color
  • Originalsprog: France
  • Sideantal: 304
  • Indbinding: Hardback
  • Forlag: Editions Flammarion
  • Sideoplysninger: 304 pages, 200 Illustrations, color
  • Mål: 287 x 216 x 31

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Læsernes anmeldelser (0)