Chocolate: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts (Bog, Hardback, Engelsk) af FERRANDI Paris

Chocolate: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: FERRANDI Paris

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Editions Flammarion
Forfatter FERRANDI Paris
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 10-10-2019
Første udgivelsesår 2019
Illustrationer 200 Illustrations, color
Originalsprog France
Sideantal 304
Indbinding Hardback
Forlag Editions Flammarion
Sideoplysninger 304 pages, 200 Illustrations, color
Mål 287 x 216 x 31
ISBN-13 / EAN-13 9782080204066