Cider i Europa: Landskaber, mennesker, produktion og gastronomi (Bog, Hæftet, Dansk) af Jeppe Gents

Cider i Europa: Landskaber, mennesker, produktion og gastronomi

(Bog, Hæftet, Dansk)
Forfattere: Jeppe Gents, tekst, Sara Hindkjær Gents, foto

Nedsat pris! Cider i Europa: Landskaber, mennesker, produktion og gastronomi


Forlag: SuperG Press

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Den ultimative rejse-, spise-, drikke- og gør-det-selv bog om cider.
Bogen er skrevet af pioneren indenfor dansk ciderproduktion, Jeppe Gents, som også står bag eksportsuccesen, Fejø Cider.
Cidermesteren og fotografen har gennem fire år gennemrejst Normandiet, Bretagne, det engelske Ciderland, nordspanske Asturien og den tyske Apfelwoi-region Hessen. Herfra rapporterer de om de bedste producenter, folkefesterne, barerne, landskaberne, kulturen og måltiderne. 
Skulle du få lyst til at lave din egen cider - den ægte - så indeholder denne bog endvidere en række tekniske kapitler til vejledning for en ny generation af cidermestre.
Brug også bogen som rejseguide til nogle af Europa smukkeste regioner, langt fra de gængse turistruter: Spis østers og drik poiré på Breizh Café i Saint-Malo, oksefilet med cabrales-sauce på Casa Trabanco i Asturien, eller nyd en skinstegt multe med Fejø Cider på restaurant en Fuldkomne Fisker i Onsevig på Lolland.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag SuperG Press
Forfattere Jeppe Gents, tekst, Sara Hindkjær Gents, foto
Type Bog
Format Hæftet
Sprog Dansk
Udgivelsesdato 25-06-2018
Oplagsdato 26-06-2018
Originalsprog Dansk
Sideantal 208
Indbinding Hæftet
Mål og vægt B: 210mm, H: 265mm, D: 16mm, Vægt: 801g
ISBN-13 / EAN-13 9788797067901