Citric Acid Biotechnology (Bog, Hardback, Engelsk)

Citric Acid Biotechnology

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This work covers citric acid fermentation methods including recent advances and approaches. The book looks at all aspects of the fermentation process and should be of interest to those working in biotechnology, microbiology and biochemistry.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Ltd
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 16-12-1998
Første udgivelsesår 1998
Fagredaktør Bjorn Kristiansen, Joan Linden, Michael Mattey
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 200
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Ltd
Sideoplysninger 200 pages
Mål 177 x 252 x 13
ISBN-13 / EAN-13 9780748405145