Common ground: common ground - en fælles vinderstrategi for mænd og kvinder i busines...

Common ground: common ground - en fælles vinderstrategi for mænd og kvinder i business og livet - [RODEKASSE/DEFEKT]


Nedsat pris! Common ground: common ground - en fælles vinderstrategi for mænd og kvinder i business og livet - [RODEKASSE/DEFEKT]
ISBN-13: 9788757017373
 Produktet ligger i RODEKASSEN 
Fejlbeskrivelse:
bogen er ridset på forside og bagside, ellers er bogen i fin stand.
Se flere produkter fra RODEKASSEN

Bemærk: Kan leveres før jul

Levering: På eget lager, 1 - 2 hverdage

Bemærk: Vi har kun (1) stk tilbage af denne vare, og vi kan pt. ikke skaffe flere.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder
  • Returret frem til d. 31.1.2024

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

Common Ground – En fælles vinderstrategi for mænd og kvinder i business og i livet er en kontroversiel debatbog fuld af konkrete forslag til, hvordan vi finder tilbage til det fortrængte feminine og dermed helheden i os selv, mellem os og med vores klode.
Verden har mistet kontakten med det feminine aspekt og dermed halvdelen af os selv. På alle niveauer lige fra det private til det globale lider vi under savnet af det empatiske og omsorgen. Tiden er kommet til at tage konkrete skridt for at sikre, at det feminine igen bliver synligt og anerkendt. Det gælder både hos mænd og kvinder, og i business og livet. Hvis ikke fortsætter
skævvridningen i vores samfund mod ensidig konkurrence uden omtanke for helheden. Den ubalance, det skaber, er skyld i både finanskrisen og klimakrisen.
Men hvordan skal det gøres? Det har bogens forfattere sat sig for at undersøge. Gennem deres personlige historier, forskellige fagligheder og konkrete – til tider provokerende – forslag til forandring anviser de veje og muligheder til at skabe det NU, som kan bære os ind i fremtiden. En fremtid, som giver plads til, at mænd kan være mænd, kvinder kan være kvinder, og vi alle kan være mennesker både derhjemme og på arbejdspladsen.
Med andre ord: Common Ground.
Den fremtidsvision kommer ingen sovende til. Common Ground kræver mod, vilje og villighed hos både kvinder og mænd til at sætte forskellene til side og i stedet koncentrere sig om vores fællesskab, hvor det er vigtigere, hvad vi kan sammen end, hvad vi kan hver for sig.

Læsernes anmeldelser (0)