Da jeg lærte at bage i Paris (Bog, Indbundet, Dansk) af Mika Wulff

Da jeg lærte at bage i Paris

(Bog, Indbundet, Dansk)
Forfatter: Mika Wulff

Nedsat pris! Da jeg lærte at bage i Paris


Forlag: Grønningen 1

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

For nogle år siden stak Mika af fra det hele og flyttede til Paris for at lære at bage.


Hun indskrev sig som den første dansker på den sagnomspundne franske kokkeskole Le Cordon Bleu i Paris for at gå i Julia Childs fodspor.


På skolen lærte hun at bage på fransk og fik et unikt indblik i den franske kagekultur.


I bogen fortæller Mika, hvorfor en madeleine ikke bare er en madeleine, og hvorfor brioche absolut skal være en del af dit liv. Her er opskrifter på franske klassikere som éclairs, citrontærte og crème caramel, samt historier om livet på “Hogwarts for konditorer” i Paris.


Mika Wulff er stifter af det danske bagemagasin Lækkerier, som hun grundlagde efter opholdet i Paris. Hun er uddannet konditor fra den anerkendte kokkeskole Le Cordon Bleu i Paris og har arbejdet hos topkonditoren Pierre Hermé. 

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Grønningen 1
Forfatter Mika Wulff
Type Bog
Format Indbundet
Sprog Dansk
Udgave 1. (30-09-2025)
Oplag 1. (30-09-2025)
Første udgivelsesår 2025
Originalsprog Dansk
Sideantal 240
Indbinding Indbundet
Mål og vægt B: 218mm, H: 278mm, D: 26mm, Vægt: 1138g
ISBN-13 / EAN-13 9788773394342