Forventes på lager: 06-01-2021
Alle Kategorier som dette produkt er en del af
Alle Kategorier som dette produkt er en del af
Bornholm er i den grad blevet synonym med lokale fødevarer og et udpræget rejsemål for folk, der søger noget godt til ganen. Her er mange muligheder for at spise godt - hvad enten man selv står for maden, eller man lader nogle af øens dygtige kokke gøre det.
Men det er jo ikke gjort med maden alene. Det handler om hele måltidsoplevelsen: Vinen, selskabet, stemningen, anledningen - alt hvad der kan være med til at gøre måltidet til en helhed.
Ofte har man en tendens til at jage nye oplevelser og lade de dejlige minder, man allerede har, gå lidt i glemmebogen. I denne bog vil jeg opfordre til, at man gennem smags-, lugte- og følesansen genkalder noget af de måltidsoplevelser m, man allerede har skabt. Enten hjemme eller på rejser ud i verden. Jeg har lavet mine bud på opskrifter, man kan lade sig inspirere af for derefter at overgive sig til sine egne minder.
Start på Bornholm, og tag så med nordpå til Grønland, hvor oplevelserne er mange. Så går rejsen til Kina, hvor man ikke kan undgå at tænke lidt på Tintin, og hvor det heller ikke skorter på måltidsoplevelser. Det farverige Indien er næste sted, jeg har valgt, at tage med i bogen. Dels fordi maden er uovertruffen, og dels fordi der venter et nyt eventyr rundt om hvert hjørne.
Ingen bog om mad uden at nævne Italien. Italien og Bornholm har noget til fælles. Læs med og find ud af, hvad det mon man være.
Sune Rasborg
Kogebogen indeholder opskrifter, der er inspireret af Bornholm og Sune Rasborgs rejser rundt i verden. Denne kogebog er nemlig en oplevelseskogebog.
De forskellige madkulturer verden over - og på Bornholm - har givet Sune Rasborg adskillige gode oplevelser, og det er dem, han i Bornholm og en bid af verden, deler ud af. Samtidig kan opskrifterne være med til at kreere måltider, som ender ud i gode oplevelser sammen med venner og familie.
Opskrifterne giver masser af inspiration til retter, som både kan laves til hverdag og til festlige lejligheder. Opskrifterne er suppleret af Sune Rasborgs egne billeder, og Bornholm og en bid af verden er dermed en bog, som både kan bruges som kogebog med lækre opskrifter, til inspiration og til ren og skær fornøjelse.
Men ak - er det nu endnu en kogebog, hvor ingredienserne er totalt umulige at opdrive for almindelige mennesker?
Sune Rasborg har lavet lækre og velsmagende opskrifter, hvor ingredienserne er til at skaffe - også for almindelige mennesker, der ikke bor steder, hvor specialkøbmænd ligger lige rundt om hjørnet.
Desuden opfordres det også til, at man skifter ingredienser ud, hvis man foretrækker andre i stedet. Nogle dage er man jo bare mere til gris end til lam - eller omvendt, og der ligger Bornholm og en bid af verden i høj grad op til, at man bruger opskrifterne til inspiration, og retter dem til efter behov, lyst og smag.