På liv og død: Roy Grace 10 (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Peter James


Nedsat pris! På liv og død: Roy Grace 10
Forlag: Cicero
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788763838450
Udgave: 1. (04-06-2015)
Oplag: 1. (04-06-2015)
Serie: En Roy Grace-krimi
Originaltitel: Want you dead
Omslagsgrafiker: Henrik Koitzsch
Oversætter: Pia Trøst Nissen
Tegnet af: Christensen Grafisk
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 352
Indbinding: Indbundet
Mål og vægt: B: 166mm, H: 238mm, D: 28mm, Vægt: 667g

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Tiende bind i den populære krimiserie med Roy Grace. Om stor forelskelse og farlig besættelse. Om enhver kvindes værste mareridt.

»Rødhåret alenepige på 29. Er du gnisten, der kan fyre op under mit slumrende, ulmende sexliv? Jeg er til sjov, venskab og måske - hvem ved - endnu mere?«

Da Red Westwood møder den flotte og rige Bryce Laurent gennem et online-datingbureau, falder hun straks pladask for ham. Men efterhånden som forholdet udvikler sig, opdager hun, at han har en mørk side, der har været gemt under den charmerende facade. Alt, hvad han har fortalt om sig selv, er løgn, og hvor hun før var tiltrukket af ham, er hun nu direkte bange for ham.

To år senere får Red endelig smidt ham ud af sin lejlighed og får et polititilhold, men mareridtet er først lige begyndt. For Bryce er sygeligt besat af hende og vil gøre, hvad han kan for at skade alt og alle, hun holder af, inden turen kommer til Red selv.

Pressen skriver:

»På Liv og Død holder et godt tempo i en intens fortælling om en ung kvinde, der forfølges af sin temmelig ihærdige, opfindsomme og skrækindjagende ekskæreste, som ikke kan tage et nej for et nej. Virkelig noget, der kan holde øjnene på vid gab, selv om man har indtaget hovedpuden, i den tro at det er sovetid.« – Politiken

Anmeldelser (0)