De uskyldige af Andrew Miller

De uskyldige

Af: Andrew Miller


ISBN-13: 9788792910509

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

 Paris, 1785. Den unge ingeniør, Jean Baptiste Baratte, får en ordre fra den franske konge om at rejse til Paris og fjerne hver en knogle fra kirkegården i byens centrum. Kirkegården er så overfyldt, at en stank af lig har fordærvet byen, parisernes ånde, selv deres mad. Jorden skal renses for lig, beordrer kongen, og det skal gå stærkt.
Baratte hyrer en gruppe af 30 minearbejdere til at udføre det hårde arbejde. De fleste naboer er glade for, at der langt om længe bliver gjort noget ved problemet, som truer deres helbred, men ikke alle vil tillade, at kirkegården bliver fjernet.  
Døden er overalt i Andrew Millers nye roman, men New York Times kalder den »usædvanligt levende, og kritikerne roser den til skyerne.
DE USKYLDIGE har vundet Costa Book Award 2011, en af Englands mest prestigefyldte litterære priser og er blevet nomineret til flere andre priser.
Bogen har solgt mere end 100.000 eksemplarer i England, og rettighederne er solgt til 11 lande.  
Om forfatteren
Andrew Miller (født 1960) er en engelsk forfatter, som blandt andet har skrevet den prisvindende roman Ingenious Pain fra 1997. DE USKYLDIGE er hans sjette roman.  
Anmeldelser
-Intelligent, seriøs og tankevækkende, men også underholdende. Andrew Millers De uskyldige er et perfekt eksempel på en historisk roman.
-The Guardian
-Millers genskabelse af det prærevolutionære Paris er usædvanligt levende og fantasifuld, og historien så gribende, at du sætter dit liv på standby bare for at læse den færdig.
-The Times
-Millers seneste roman drager dig ind med hypnotisk magt ... Miller genopliver det parisiske samfund med sikker hånd og levende detaljer, så billederne bliver hos dig længe efter du har læst den sidste side.
-Daily Mail
-Hvis du kunne lide Patrick Suskinds Parfumen, vil du elske denne bog.

Læsernes anmeldelser (0)