Den store bog om fermentering (Bog, Hardback, Dansk) af Jenny Neikell

Den store bog om fermentering

(Bog, Hardback, Dansk)
Forfatter: Jenny Neikell

Nedsat pris! Den store bog om fermentering


Forlag: Turbine

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Kæmpe bog om fermentering i alle afskygninger med både nemme og små projekter og så de lidt mere tidskrævende.

Fermentering er mad lavet ved hjælp af de gode mikroorganismer. Gær, skimmel og bakterier kan forandre både duft og tekstur i maden, og de kan bygge nye spændende smage og give syre og umami. Desuden har fermenteret mad en lang række positive effekter på vores helbred. I den her bog bliver du bekendt med alt fra kimchi, koji og kombucha til tempeh, tofu og kefir. I bogens store faktadel beskrives fermenteringsteknikker og mikrobiologiske processer på en fængende og letforståelig måde. Man behøver ikke noget dyrt udstyr, og med opskrifter på dosaer, kvass, honningsodavand, eddiker, fermenterede kartofler til pomfritter, picklede agurker, fermenteret ajvar, chilisovs og ketchup og smør, tykmælk og flere slags ost så er der opskrifter til enhver smag og lyst.

Jenny Neikell er madhåndværker, som lever og ånder for mikroorganismernes magi. Efter i flere år at have drevet et fermenteringskøkken arbejder hun nu som foredragsholder, forfatter og fermenteringskonsulent.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Turbine
Forfatter Jenny Neikell
Type Bog
Format Hardback
Sprog Dansk
Udgave 1. (22-08-2023)
Oplag 1. (22-08-2023)
Første udgivelsesår 2023
Originaltitel Den stora boken om fermentering
Oversætter Sigurd Toftdahl Terkelsen
Originalsprog Svensk
Sideantal 284
Indbinding Hardback
Mål og vægt B: 181mm, H: 247mm, D: 28mm, Vægt: 1055g
ISBN-13 / EAN-13 9788740696721