Der Geschmack: Von Genen, Molekulen und der faszinierenden Biologie eines der grundle... (Bog, Paperback / softback, Tysk)

Der Geschmack: Von Genen, Molekulen und der faszinierenden Biologie eines der grundlegendsten Sinne

(Bog, Paperback / softback, Tysk)
Forfatter: Petra Schling



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Unser Geschmackssinn warnt uns vor Giften und unerwünschten Mitbewohnern und lässt sich nur sehr bedingt durch Süßstoffe, Bitterblocker oder ähnliche Tricks täuschen.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer Fachmedien Wiesbaden
Forfatter Petra Schling
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Tysk
Udgave 1. Aufl. 2019 ed.
Udgivelsesdato 20-02-2019
Første udgivelsesår 2019
Serie essentials
Illustrationer 5 Illustrations, color; 6 Illustrations, black and white
Originalsprog Germany
Sideantal 59
Indbinding Paperback / softback
Forlag Springer Fachmedien Wiesbaden
Sideoplysninger 59 pages, 5 Illustrations, color; 6 Illustrations, black and white
Mål 210 x 148
ISBN-13 / EAN-13 9783658252137