Det molekylære køkken (Bog, Indbundet, Dansk) af Jozef Youssef

Det molekylære køkken

(Bog, Indbundet, Dansk)
Forfatter: Jozef Youssef

Nedsat pris! Det molekylære køkken


Forlag: Gyldendal

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Kokke fra førende restauranter rundt omkring i verden som Heston Blumenthal; kok og ejer af The Fat Duck ; en tre- Michelin-stjerne restaurant og Bedste Restaurant i Storbritannien; og herhjemme f.eks. René Redzepi fra Noma har alle skubbet grænserne for traditionelle madlavningsteknikker i deres søgen efter nye retter. Indtil nu har molekylær gastronomi især været forbeholdt disse meget professionelle kokke; men metoderne er efterhånden blevet tilpasset ; så hjemmekokke nu kan bruge de samme værktøjer i deres eget køkken og skabe skum; fizz og fantastiske smagskombinationer som på Michelin-restauranterne.Hver teknik er demonstreret med klare og lette trin-for-trin-beskrivelser og fotografier; fra den molekylære gastronomi. Teknikker; der kræver specialudstyr; vises både med professionelle værktøjer og variationer; der kan udføres med mere simple redskaber ved hånden.Hver teknik er tilmed ledsaget af originale opskrifter; der giver læseren praktiske (og velsmagende) muligheder for at teste de nyerhvervede køkkenfærdigheder.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Gyldendal
Forfatter Jozef Youssef
Type Bog
Format Indbundet
Sprog Dansk
Udgave 1. (08-11-2013)
Oplag 1. (08-11-2013)
Originalsprog Dansk
Sideantal 240
Indbinding Indbundet
Mål og vægt B: 200mm, H: 320mm, D: 20mm, Vægt: 400g
ISBN-13 / EAN-13 9788717043718