Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 08-11-2013
Kokke fra førende restauranter rundt omkring i verden som Heston Blumenthal; kok og ejer af The Fat Duck ; en tre- Michelin-stjerne restaurant og Bedste Restaurant i Storbritannien; og herhjemme f.eks. René Redzepi fra Noma har alle skubbet grænserne for traditionelle madlavningsteknikker i deres søgen efter nye retter. Indtil nu har molekylær gastronomi især været forbeholdt disse meget professionelle kokke; men metoderne er efterhånden blevet tilpasset ; så hjemmekokke nu kan bruge de samme værktøjer i deres eget køkken og skabe skum; fizz og fantastiske smagskombinationer som på Michelin-restauranterne.Hver teknik er demonstreret med klare og lette trin-for-trin-beskrivelser og fotografier; fra den molekylære gastronomi. Teknikker; der kræver specialudstyr; vises både med professionelle værktøjer og variationer; der kan udføres med mere simple redskaber ved hånden.Hver teknik er tilmed ledsaget af originale opskrifter; der giver læseren praktiske (og velsmagende) muligheder for at teste de nyerhvervede køkkenfærdigheder.
| Forlag | Gyldendal |
| Forfatter | Jozef Youssef |
| Type | Bog |
| Format | Indbundet |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 1. (08-11-2013) |
| Oplag | 1. (08-11-2013) |
| Originalsprog | Dansk |
| Sideantal | 240 |
| Indbinding | Indbundet |
| Mål og vægt | B: 200mm, H: 320mm, D: 20mm, Vægt: 400g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788717043718 |