Die Bornholmer Küche: ein kulturhistorisches Kochbuch über die Esstraditionen auf Bor... (Bog, Hæftet, Tysk)

Die Bornholmer Küche: ein kulturhistorisches Kochbuch über die Esstraditionen auf Bornholm 1870-1950

(Bog, Hæftet, Tysk)
Forfatter: Ann Vibeke Knudsen



  • Sideantal: 80
  • Dato for udgivelse: 1-1-1991
  • Udgivelse: 2. udgave, 1994.
  • Oversætter: Helmut Bach
  • Redaktion: Ann Vibeke Knudsen
  • Diverse ophavsangivelser: Farb-Photos: Niels-Holger Larsen
  • Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
  • Tegner: Karl V. Larsen
  • Originaltitel: Bornholmernes mad
  • År for denne udgave: 1994
  • Første udgivelsesår: 1991
  • Originalsprog: Dansk
  • Udgave: 2
  • Oplag: 2

Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.

Status: Mangler pt.
Bemærk: Dette produkt kan pt. ikke købes, men du kan få automatisk besked når/hvis dette produkt er tilgængeligt igen. Alt vi skal bruge er din e-mailadresse.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Ein kochbuch über ganz gewöhnliches Essen auf Bornholm.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Bornholms Museum
Forfatter Ann Vibeke Knudsen
Type Bog
Format Hæftet
Sprog Tysk
ISBN-13 / EAN-13 9788788179347