Forventes på lager: 08-03-2013
I sin frugtplantage på Lilleø fremstiller Claus Meyer højt forædlede danske frugteddiker med forbillede i den italienske balsamico-tradition. Denne kogebog er blevet til i samarbejde med hans eddikemester Andreas Harder, og den beskæftiger sig indgående med eddikens mange anvendelsesmuligheder i madlavningen. Bogen indeholder omkring 80 opskrifter, der fra drinks og småretter til desserter og søde sager anskueliggør den syrlige grundsmags afgørende betydning for velsmag. Undervejs afsøges eddikens kultur, fra Sverige i nord til Jerez i syd og Japan i øst.
Da bogen udkom første gang i 2005, var eddike endnu en sjælden ingrediens i det danske køkken, hvor den primært blev brugt til syltning. Siden er der sket meget på området. Eddike har vundet indpas i den daglige madlavning, hvor den bruges til at tilføre og afbalancere smag og syrlighed, og på supermarkedernes hylder står der nu adskillige eddiker, baseret på vidt forskellige smagsgivere.
OBS. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/
| Forlag | Lindhardt og Ringhof |
| Forfattere | Claus Meyer, Andreas Harder |
| Type | Ebog |
| Format | epub |
| Sprog | Dansk |
| Udgivelsesdato | 08-03-2013 |
| Udgiver | Lindhardt og Ringhof |
| Sideantal | 272 Sider |
| Filtype | epub |
| Filversion | 3.0 |
| Filformat | FixedFormat |
| Filstørrelse | 99556 KB |
| Kopibeskyttelse | DigitalVandmaerkning |
| Datamining | Ikke tilladt |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788711370803 |