Ego Family - Hvem er vi?


  • Aldersgruppe: 8+ år
  • Antal spillere: 2-4 spillere
  • Spilletid: 30+ min
  • VNR: 5704029000359

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Så er der endelig et EGO-spil, hvor hele familien kan være med!
Det klassiske EGO er nemlig endelig kommet i familieklæder og børn og voksne kan spille mod hinanden på helt lige vilkår. Ganske som i det klassiske EGO, så er der masser af sjove, underfundige og overraskende spørgsmål, men INGEN forkerte svar. Det handler nemlig om, at de andre skal forsøge at gætte, hvad du svarer til spørgsmålet og IKKE om det er rigtig eller forkert.
EGO Family indeholder en helt masse af de gode spørgsmål, som man aldrig eller yderst sjældent får stillet hinanden i familien. Det betyder at man kan blive en del klogere på hinanden og  ikke mindst sig selv .
Der er tre forskellige typer spørgsmål i spillet:
1. Spørgsmål der  altid starter med "Hvor mange af os". Eksempelvis kan et spørgsmål lyde: "Hvor mange af os mener, at fodbold er den bedste sport i verden?"
2. Spørgsmål der altid starter med "Hvem af os". Eksempelvis kan et spørgsmål lyde: "Hvem af os kan stå på ét ben i længst tid?"
3. Spørgsmål der er mere personlige og stillet direkte til deltageren, der har trukket spørgsmålet. Der er dog hver gang 4 svarmuligheder at vælge imellem. Eksempelvis kan et spørgsmål lyde:
"Hvad vil jeg helst prøve?"
- At dykke ned i en ubåd.
- At fare hen over isen på en hundeslæde.
- At svæve rundt i vægtløs tilstand.
- At køre racerbil i Formel 1.
Uanset hvilken type spørgsmål, der trækkes, så er det deltageren med spørgsmålet der svarer og de andre, der skal forsøge at gætte svaret.
EGO Family kan spilles igen og igen og sikrer en masse grin, overraskelser og familiehygge - og ikke mindst en masse snak om, hvad man egentlig mener, tænker og føler her i livet.

Anmeldelser (0)