Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.
Forventes på lager: 17-09-2009
Hvorfor er det altid kun udlærte kokke, der får chancen for at skrive kogebøger?
Dette spørgsmål satte redaktørerne af denne bog i gang. Bogen er skrevet af kokkeelever fra nogle af Danmarks bedste restauranter. 22 forskellige restauranter. 61 kokkeelever. 3 retter pr. restaurant.
Velbekomme!
| Forlag | Books on demand |
| Forfattere | Morten Vejlgaard, Morten Vejlgaard, Martin Becker, Martin Becker |
| Type | Bog |
| Format | Paperback |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 1. (17-09-2009) |
| Oplag | 2. (18-09-2009) |
| Første udgivelsesår | 2008 |
| Illustrationer | Ja |
| Originalsprog | Dansk |
| Sideantal | 220 |
| Indbinding | Paperback |
| Mål og vægt | B: 148mm, H: 210mm, D: 14mm, Vægt: 326g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788776912369 |