Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 04-11-2016
I denne bog opfordrer madentusiasten, Cecilie M. K. Pedersen, jer til at vende den klassiske tanke om mad og vin lidt på hovedet og gøre vinen til den røde tråd i måltidet. Hun har inddelt de 4 store “vintyper” (mousserende, hvid, rosé og rød) i nogle brede kategorier og giver nogle bud på hvordan en 3 retters menu kan se ud til de forskellige kategorier. Åbn den flaske vin du har lyst til og drik den til hele menuen!
| Forlag | Madnørderiet |
| Forfatter | Cecilie M. K. Pedersen |
| Type | Bog |
| Format | Hardback |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 1. (04-11-2016) |
| Oplag | 1. (04-11-2016) |
| Første udgivelsesår | 2016 |
| Omslagsgrafiker | Anne Skouboe |
| Fotograf | Rochelle Coote |
| Originalsprog | Dansk |
| Sideantal | 88 |
| Indbinding | Hardback |
| Mål og vægt | B: 205mm, H: 237mm, D: 13mm, Vægt: 473g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788799916603 |