Encyclopedia of Kitchen History (Bog, Hardback, Engelsk) af Mary Ellen Snodgrass

Encyclopedia of Kitchen History

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

The Encyclopedia of Culinary History is a two-volume work that offers a complete A-to-Z overview of approximately 400 topics, ranging from important authors like Isabella Beeton and Charles Elme Francatelli and inventors such as Alfred Fuller

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Inc
Forfatter Mary Ellen Snodgrass
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 27-09-2004
Første udgivelsesår 2004
Illustrationer 82 Halftones, black and white; 103 Illustrations, black and white
Originalsprog United States
Sideantal 696
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Inc
Sideoplysninger 696 pages, 82 Halftones, black and white; 103 Illustrations, black and white
Mål 225 x 284 x 43
ISBN-13 / EAN-13 9781579583804