Ernæring og madlavning (Bog, Hæftet, Dansk) af Trine Pristed

Ernæring og madlavning

(Bog, Hæftet, Dansk)
Forfatter: Trine Pristed



Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Ernæring og madlavning giver eleverne indsigt i, hvordan man planlægger og tilrettelægger ernæringsrigtig kost. Bogen giver redskaberne til at kende til fødevarernes næringsindhold - og beregning, varedeklarationer samt fødevaretabeller og kostprogrammer.
Bogen beskriver desuden grundlæggende tilberedningsmetoder, ligesom de mest benyttede køkkenmaskiners funktion og vedligeholdelse gennemgås.
Anvendelsen af økologiske produkter gennemgås som alternativ til konventionelle fødevarer.
Ernæring og madlavning indeholder 5 kapitler:
- Grundtilberedning
- Ernæringslære
- Næringsberegning og varedeklaration
- Økologi
- Køkkenmaskiner
Serien indeholder ud over Ernæring og madlavning også:
Arbejdsteknik
Rengøring
Rengøring og samfundet

Måske kunne nedenstående have interesse

Har du brug for en notesbog?

Se vores store udvalg af notesbøger i høj kvalitet. Vi har bl.a. notesbøger fra mærker som Moleskine og Paperblanks.

Se hele udvalget her

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Forfatter Trine Pristed
Type Bog
Format Hæftet
Sprog Dansk
Udgave 1. (03-01-0001)
Oplag 1. (03-01-0001)
Første udgivelsesår 2007
Serie Serviceassistent, uddannelsesrettede områdefag.
Tegnet af Dorthe Møller
Originalsprog Dansk
Sideantal 113
Indbinding Hæftet
Mål og vægt B: 185mm, H: 271mm, D: 8mm, Vægt: 290g
ISBN-13 / EAN-13 9788778817914