Ernæringsfysiologi: en grundbog (Bog, Hæftet, Dansk) af Inger Marie Jørgensen

Ernæringsfysiologi: en grundbog

(Bog, Hæftet, Dansk)
Forfattere: Inger Marie Jørgensen, Niels Holmquist

Nedsat pris! Ernæringsfysiologi: en grundbog


Forlag: Munksgaard

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Ernæringsfysiologi – en grundbog fører læseren sikkert og grundigt gennem kostens opbygning set fra en biokemisk vinkel og i relation til kroppens fysiologi. Udgangspunktet er dansk kost og ernæringsforhold med inddragelse af danske kostundersøgelsesresultater.

I den digitale version finder du multiple choice opgaver samt PowerPoint-filer med illustrationer til undervisningsbrug. 

Forfatterne giver en overskuelig gennemgang af emner som fedt, kulhydrat, protein, alkohol, energimetabolisme, vitaminer, mineraler og væskebalance, som perspektiveres til praksisrelaterede emner som livsstilssygdomme, kostvurdering, kostplanlægning og ændringer i fødevarers næringsindhold ved forarbejdning og opbevaring.

Bogen henvender sig til studerende på de mellemlange videregående uddannelser, herunder især uddannelsen i ernæring og sundhed og sygeplejerskeuddannelsen.

I denne 3. udgave er både indhold og layout grundigt revideret for at give de bedste forudsætninger for tilegnelsen af stoffet.

Ekstramateriale i form af multiple choice spørgsmål er tilgængelige via bogens elektroniske version.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Munksgaard
Forfattere Inger Marie Jørgensen, Niels Holmquist
Type Bog
Format Hæftet
Sprog Dansk
Udgave 3. (12-08-2019)
Oplag 1. (12-08-2019)
Illustrationer Ja
Omslagsgrafiker Per Baasch Jørgensen
Tegnet af Per Baasch Jørgensen
Originalsprog Dansk
Sideantal 352
Indbinding Hæftet
Mål og vægt B: 170mm, H: 242mm, D: 18mm, Vægt: 676g
ISBN-13 / EAN-13 9788762819061