Fermentering: Kraut, Kimchi og Kombucha (Bog, Indbundet, Dansk) af Søren Ejlersen

Fermentering: Kraut, Kimchi og Kombucha

(Bog, Indbundet, Dansk)
Forfattere: Søren Ejlersen, Ditte I. Thuesen og Steven S. Peterson

Nedsat pris! Fermentering: Kraut, Kimchi og Kombucha


Forlag: People'sPress

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Der er noget i gære i restaurantkøkkener verden over. Helt bogstaveligt. Og nu kan du gøre kunsten efter i dit eget køkken.I FERMENTERING finder du 35 nemme opskrifter på fermenterede grøntsager og frugter.Vi guider dig i gang med den klassiske sauerkraut, den spicy koreanske kimchi og den læskende te-drik kombucha. Vi videreudvikler på klassikerne og opdaterer dem til velsmagende vidundere, der giver helt nye smagsdimensioner i dit køkken. 

Bliv klog på kraut, kimchi og kombucha, lad dig inspirere af de urgamle konserveringsmetoder og find ind til din indre fermentør, mens du masserer en kraut, fylder hylderne i dit fadebur og lader tiden arbejde for dig og de fermenterede sager.Resultatet er både livgivende, styrkende og smagseksplosivt.  

Søren Ejlersen kender du som medstifter af Aarstiderne.com. 

Ditte Ingemann er kogebogsforfatter, madfotograf og opskriftsudvikler – med bachelor i ernæring og sundhed.Står bag den populære blog www.thefoodclub.dk, hvor hun skriver om mad og deler ud af sine opskrifter. 

Shane Peterson er fermentør, selvforsyningsentusiast, naturelsker og bor i Santa Cruz, Californien.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag People'sPress
Forfattere Søren Ejlersen, Ditte I. Thuesen og Steven S. Peterson
Type Bog
Format Indbundet
Sprog Dansk
Udgave 1. (06-11-2015)
Oplag 12. (22-03-2024)
Første udgivelsesår 2015
Originalsprog Dansk
Sideantal 160
Indbinding Indbundet
ISBN-13 / EAN-13 9788771596465