Flour Water Salt Yeast: The Fundamentals of Artisan Bread and Pizza [A Cookbook] (Bog, Hardback, Engelsk) af KEN FORKISH

Flour Water Salt Yeast: The Fundamentals of Artisan Bread and Pizza [A Cookbook]

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: KEN FORKISH

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Random House USA Inc
Forfatter KEN FORKISH
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 18-09-2012
Første udgivelsesår 2012
Illustrationer 75 FULL-COLOR PHOTOS
Originalsprog United States
Sideantal 272
Indbinding Hardback
Forlag Random House USA Inc
Sideoplysninger 272 pages, 75 FULL-COLOR PHOTOS
Mål 262 x 210 x 24
ISBN-13 / EAN-13 9781607742739