Flying High, hesten der ikke fandt sig i bullsh.. (Lydbog, zip_mp3, Dansk) af Lena Vanessa

Flying High, hesten der ikke fandt sig i bullsh.. (Lydbog, zip_mp3, Dansk)

Af: Lena Vanessa


Forlag: Lena Vanessa

 • Type: Lydbog
 • Format: zip_mp3
 • Sprog: Dansk Sprog: Dansk
 • Oplæser: Michael Thorsen
 • ISBN-13: 9788793808010
 • Udgave: 1. lydbogsudgave
 • Udgivelsesdato: 18-10-2020
 • Spilletid: 233 Minutter
 • Illustrator: Sanne Wolff
 • Filtype: zip_mp3
 • Filstørrelse: 161511 KB
 • Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Kort beskrivelse
5 stjerner “Man bliver tryllebundet lige fra starten!" Benedicte Strauss 5 stjerner "Bedste heste bog vi til dato har læst!" Marianne Frederiksen "En moderne Black Beauty…" Sinéad Quirke Køngerskov "Velskrevet, velfortalt..." Midthimmerlands Folkeblad
PRIS
24,- kr
Levering: Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

 • Ingen gebyrer
 • Ingen abonnementer
 • Ingen bindingsperioder

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

Alderstrin / læseniveau Alderstrin: fra 10 år Alderstrin: fra 11 år Alderstrin: fra 12 år Alderstrin: fra 13 år Alderstrin: fra 14 år Alderstrin: fra 15 år Alderstrin: fra 16 år Alderstrin: fra 17 år Børn og unge: personlige og sociale emner: at leve med sygdom og... Børn og unge: personlige og sociale emner: følelser Børn og unge: personlige og sociale emner: handikap og specielle behov Børn og unge: personlige og sociale emner: mental sundhed Børn og unge: personlige og sociale emner: misbrug, mishandling Børn og unge: personlige og sociale emner: mobning, chikane Børn og unge: personlige og sociale emner: mobning, vold og overgreb Børn og unge: personlige og sociale emner: opvækst Børn og unge: personlige og sociale emner: racisme og multikulturalisme Børn og unge: personlige og sociale emner: relationer (ikke familie) Børn og unge: personlige og sociale emner: selvbevidsthed og selvfølelse Børn og unge: personlige og sociale emner: sygdomme og diagnoser Børn og unge: personlige og sociale emner: venner og venskab Børn og unge: personlige og sociale spørgsmål Fagbøger for børn og unge: generel faglitteratur Fagbøger for børn og unge: husdyr Fagbøger for børn og unge: kæledyr Fagbøger for børn og unge: kæledyr: heste og ponyer Fagbøger for børn og unge: natur og dyr, den naturlige verden Fagbøger for børn og unge: sport og friluftsliv For begynderlæsere (voksne) Hestesport og dyresport Hestevæddeløb Læseletbøger Moderne skønlitteratur. Samtidslitteratur Ridning, ridebanespring og horsemanship Skønlitteratur: generelt Skønlitteratur for børn og unge Skønlitteratur for børn og unge: familien og hjemmet Skønlitteratur for børn og unge: idrætshistorier Skønlitteratur for børn og unge: klassisk litteratur Skønlitteratur for børn og unge: kærlighed og venskab Skønlitteratur for børn og unge: naturfortællinger og dyrehistorier Skønlitteratur for børn og unge: sande fortællinger skrevet som... Skønlitteratur for børn og unge: tænkte samfund, dystopier og utopier Sport
  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

“…det er en viden, der helt klart burde være basis ABC for alle, der har med heste at gøre.” Zibrasport Equest

“Lad mig være, jeg vil være hos min mor. Jeg vil have min mor,” råbte og skreg Fly på sit hestesprog. Men de tobenede lod som om de ikke hørte ham eller … måske kunne de ikke høre eller forstå ham? ”Hvad laver I? Hvad vil I have mig til? Moar, hjælp mig!” Sheila var fortvivlet over, at hun ikke kunne hjælpe sin lille søn. ”Du må være tapper, min dreng. Hvis du gør, som de beder dig om, skal det nok gå!”

Flying High nedbrydes af oplevelser i sine første leveår og senere i træningsstalden på galopbanen. Hestens store retfærdighedssans gør ham til en fighter, og han nægter at underkaste sig trænernes hårdhændede metoder. I sidste øjeblik reddes han fra slagteriet, men er han for skadet på krop og sjæl? Kan Flying High få et godt hesteliv eller var det bedre, at han fik fred?

Bogen er baseret på virkelige hændelser fra forfatterens liv.

Om forfatteren: Lena Vanessa har mere end 40 års erfaring med heste som træner, underviser og konkurrencerytter. Hendes vision er at udbrede kendskabet til god horsemanship og til hestesproget Equus – vi kan tale med heste.

Læsernes anmeldelser (0)