Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 01-04-2024
Fødevarelære giver den grundlæggende viden om de fødevarer, der forarbejdes og tilberedes i køkkenet, så brugerne kan spise en ernæringsrigtig mad, der er en fryd for både gane og øje. Den gennemgår systematisk de enkelte fødevarer i grupper, herunder deres opbygning, næringsstofindhold, indhold af kemiske stoffer, opbevaring og anvendelse.
Bogen indeholder følgende kapitler:
Overalt er teksten krydret med eksempler og illustrationer.
Se vores store udvalg af notesbøger i høj kvalitet. Vi har bl.a. notesbøger fra mærker som Moleskine og Paperblanks.
| Forlag | Praxis Forlag |
| Forfatter | Mia Irene Kristensen |
| Format | Hæftet |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 8. (01-04-2024) |
| Oplag | 1. (01-04-2024) |
| Første udgivelsesår | 2024 |
| Originalsprog | Dansk |
| Indbinding | Hæftet |
| Mål og vægt | B: 170mm, H: 240mm, D: 10mm, Vægt: 423g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788729015161 |