Fødevarelære (Hæftet, Dansk) af Mia Irene Kristensen

Fødevarelære

(Hæftet, Dansk)

Forlag: Praxis Forlag

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Fødevarelære giver den grundlæggende viden om de fødevarer, der forarbejdes og tilberedes i køkkenet, så brugerne kan spise en ernæringsrigtig mad, der er en fryd for både gane og øje. Den gennemgår systematisk de enkelte fødevarer i grupper, herunder deres opbygning, næringsstofindhold, indhold af kemiske stoffer, opbevaring og anvendelse.
Bogen indeholder følgende kapitler:

  • Grøntsager
  • Kartoflen
  • Saftige frugter
  • Fedtrige frugter og frø
  • Bælgfrugter
  • Korn
  • Stivelse og stivelsesprodukter
  • Æg og ægprodukter
  • Fedtstoffer
  • Kød og vildt
  • Fisk og skaldyr
  • Fjerkræ
  • Mejeriprodukter
  • Krydderier
  • Det bæredygtige køkken
  • Mærkning – en vigtig detalje

Overalt er teksten krydret med eksempler og illustrationer.

Måske kunne nedenstående have interesse

Har du brug for en notesbog?

Se vores store udvalg af notesbøger i høj kvalitet. Vi har bl.a. notesbøger fra mærker som Moleskine og Paperblanks.

Se hele udvalget her

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Praxis Forlag
Forfatter Mia Irene Kristensen
Format Hæftet
Sprog Dansk
Udgave 8. (01-04-2024)
Oplag 1. (01-04-2024)
Første udgivelsesår 2024
Originalsprog Dansk
Indbinding Hæftet
Mål og vægt B: 170mm, H: 240mm, D: 10mm, Vægt: 423g
ISBN-13 / EAN-13 9788729015161