Food and Agricultural Tourism: Theory and Best Practice (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Food and Agricultural Tourism: Theory and Best Practice

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfattere: Susan (George Mason University Slocum, Kynda (Utah State University Curtis

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Ltd
Forfattere Susan (George Mason University Slocum, Kynda (Utah State University Curtis
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 26-10-2017
Første udgivelsesår 2017
Illustrationer 17 Tables, black and white; 23 Line drawings, black and white; 65 Halftones, black and white; 88 Illustrations, black and white
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 262
Indbinding Paperback / softback
Forlag Taylor & Francis Ltd
Sideoplysninger 262 pages, 17 Tables, black and white; 23 Line drawings, black and white; 65 Halftones, black and wh
Mål 244 x 174 x 13
ISBN-13 / EAN-13 9781138931107