Food and Cooking of Sichuan and West China (Bog, Hardback, Engelsk) af Terry Tan

Food and Cooking of Sichuan and West China

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: Terry Tan



Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Brimming with inspirational photographs, cook's tips and variations, this is the essential volume for all lovers of spicy and aromatic food.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Anness Publishing
Forfatter Terry Tan
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 07-12-2011
Første udgivelsesår 2011
Illustrationer over 370 colour photographs
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 128
Indbinding Hardback
Forlag Anness Publishing
Sideoplysninger 128 pages, over 370 colour photographs
Mål 287 x 237 x 20
ISBN-13 / EAN-13 9781903141816