Food and Cooking of Tuscany (Bog, Hardback, Engelsk) af Valentina & Brigdale Harris

Food and Cooking of Tuscany

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Explore the delights of the cooking of Tuscany, Umbria and the Marche in 60 classic recipes. Provides a guide to the key ingredients of the region, as well as insightful information on the geography, history, festivals and culinary traditions.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Anness Publishing
Forfatter Valentina & Brigdale Harris
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 30-11-2009
Første udgivelsesår 2009
Illustrationer col. Illustrations
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 128
Indbinding Hardback
Forlag Anness Publishing
Sideoplysninger 128 pages, col. Illustrations
Mål 285 x 240 x 17
ISBN-13 / EAN-13 9781903141748