Food City: Four Centuries of Food-Making in New York (Bog, Hardback, Engelsk) af Joy Santlofer

Food City: Four Centuries of Food-Making in New York

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: Joy Santlofer

Forlag: WW Norton & Co

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

From the breweries of New Amsterdam to Brooklyn’s Sweet’n Low, an account of four centuries of food production in New York City.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag WW Norton & Co
Forfatter Joy Santlofer
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 01-11-2016
Første udgivelsesår 2016
Illustrationer 35 illustrations
Originalsprog United States
Sideantal 480
Indbinding Hardback
Forlag WW Norton & Co
Sideoplysninger 480 pages, 35 illustrations
Mål 218 x 165 x 36
ISBN-13 / EAN-13 9780393076394