Forfatter fødeår: 1858
Ny udgave af alle danskeres kogebog, Frøken Jensens Kogebog. Her får du hjælp med alt fra blødkogte æg til treretters menuer. Over 1.000 opskrifter på alledanske... Læs mere
Kager og søde sager Fra Frøken Jensens Kogebog får du her et udvalg på 47 af de bedste opskrifter på kager og søde sager. Klassiske store kager fra kringle... Læs mere
Syltning – surt & sødt Fra Frøken Jensens Kogebog får du her et udvalg på 42 af hendes bedste opskrifter på syltning af både surt og sødt. Syltede... Læs mere
Børnefødselsdag Fra Frøken Jensens Kogebog får du her et udvalg på 55 af hendes bedste opskrifter på søde sager, is og kager plus lidt mættende håndbidder til... Læs mere
Fra Frøken Jensens Kogebog får du her et stort udvalg af de bedste opskrifter på fisk og vildt. Lækre fisk på alverdens måder – stegt, kogt, dampet, pocheret,... Læs mere
Ny udgave af den 'store danske nationalkogebog'. Med over 1.000 opskrifter på alle danske madklassikere og alle de andre retter, de fleste af os spiser til morgen, frokost og... Læs mere
Ny udgave af den 'store danske nationalkogebog'. Med over 1.000 opskrifter på alle danske madklassikere og alle de andre retter, de fleste af os spiser til morgen, frokost og... Læs mere
Ny udgave af den 'store danske nationalkogebog'. Med over 1.000 opskrifter på alle danske madklassikere og alle de andre retter, de fleste af os spiser til morgen, frokost og... Læs mere
Fra Frøken Jensens Kogebog får du her et udvalg af de bedste opskrifter på sovs og saucer De klassiske brune sovse, der smager – til bøffer, frikadeller, and og... Læs mere
Ny udgave af den 'store danske nationalkogebog'. Med over 1.000 opskrifter på alle danske madklassikere og alle de andre retter, de fleste af os spiser til morgen, frokost og... Læs mere