Krydderurter er eventyret i madlavningen – en sand forvandling opstår, når de anvendes. Det er her madens magi skabes, når duft, smag og sanselighed... Læs mere
Nødder smager fantastisk, de er skønne at gnave i som en god snack, og de passer i alle former for retter, lige fra salater og lune... Læs mere
Tarmens tilstand og vores fordøjelse er tidens helt hotte emne, når vi taler om sundhed. Nyere forskning slår fast, at dette tidligere... Læs mere
Vi kan ikke fortsætte vores fødevareproduktion som hidtil. Vi er nødt til at tænke i helt nye baner. Insekter er det nye slaraffenland, når først vi har vænnet... Læs mere
I den kulinariske verden er naturvinen på alles læber. Traditionel vin er lidt af en bastion at udfordre, men i en tid, hvor der i stigende... Læs mere
Efter Helle og Alfredo Tesios stemningsfulde bog om Rom – Evig mad fra den evige stad – om maden, menneskerne, passionen og historien i den italienske... Læs mere
Kokosolie er en fantastisk kilde til ernæring. Den indeholder nemlig primært mellemkædede mættede fedtsyrer, som er nem og direkte energi for... Læs mere
At bevæge dig stærk handler ikke blot om øvelser, der skal gøres, til du er stærk nok. Det er et mindset og en erfaring, som holder dig stærk hele livet.... Læs mere
Magiske Marrakech – den røde by ved foden af de sneklædte Atlasbjerge – har igennem århundreder tiltrukket kunstnere, bohemer, eventyrere og livsnydere. Ingen anden by... Læs mere
Vegansk mad er grøn energi i højeste potens, der åbner alle sluser til dine smagsløg. Glem alt om kedelige, brune linseretter, dyre ingredienser og besværlige opskrifter, for det... Læs mere
De fleste mennesker, som har med heste at gøre, har tænkt tanken: ”Gad vide, hvad der går igennem hovedet på min hest? Er den fræk, eller fejler... Læs mere
Japansk mad er i en klasse for sig. Det er enkelt, det er sundt, og det er rene smagsoplevelser med masser af friske grøntsager, fisk, bælgfrugter og ris. Og så er det frem for... Læs mere