Fremstilling af pølser og pålægsvarer Det man bør vide -og lidt til (Bog, Paperback, Dansk) af Jens A. N. Andersen

Fremstilling af pølser og pålægsvarer Det man bør vide -og lidt til

(Bog, Paperback, Dansk)
Forfatter: Jens A. N. Andersen

Nedsat pris! Fremstilling af pølser og pålægsvarer Det man bør vide -og lidt til


Forlag: Forlaget JensA

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bogen repræsenterer en livslang interesse for fremstillingen af pølser, pålægsvarer og de bagvedliggende teknikker. Den er desuden et forsøg på at bevare håndværket og de autentiske smagsoplevelser, der opnås ved at gøre tingene selv, med færrest mulige tilsætningsstoffer.
Med over 25 års undervisningserfaring inden for madlavning ønsker forfatteren ikke blot at dele gennemprøvede opskrifter, men også de historier, der ligger bag dem.
Opskrifterne er så enkle, at nybegyndere vil have nemt ved at forstå og følge dem. For passionerede hobbyfolk er der spændende udfordringer, og for professionelle er der samlet en enorm mængde viden.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Forlaget JensA
Forfatter Jens A. N. Andersen
Type Bog
Format Paperback
Sprog Dansk
Udgave 1. (14-03-2024)
Oplag 1. (14-03-2024)
Første udgivelsesår 2024
Originalsprog Dansk
Sideantal 374
Indbinding Paperback
Mål og vægt B: 175mm, H: 247mm, D: 23mm, Vægt: 921g
ISBN-13 / EAN-13 9788797452806