Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 24-11-2022
Fremtiden spirer giver indsigt i ikke bare menneskets fordøjelse, næringsstoffer og mikrobiom, men sætter også fokus på, hvad mennesket skal spise i fremtiden ved at gennemgå bl.a. nye fødevareprodukter som stamcellekød og plantebaseret kød samt nye produktionsmetoder.Menneskets kost er et centralt område, når der skal undervises i mikrobiologi, makromolekyler og fysiologi i biologi og bioteknologi på stx, htx og hf. Med bogen Fremtiden spirer får du et gennemarbejdet materiale i hånden, der dels gennemgår opbygning af væv, fordøjelse og næringsstoffer og dels sætter fokus på, hvad mennesket skal spise i fremtiden, når verdens befolkning i 2050 runder 9,8 milliarder, og klimaforandringer og bæredygtighed er nøgleord.Bogen er opbygget i tre let tilgængelige sektioner med hver deres fokusområde samt mange og varierede opgaver undervejs.
Se vores store udvalg af notesbøger i høj kvalitet. Vi har bl.a. notesbøger fra mærker som Moleskine og Paperblanks.
| Forlag | Systime |
| Forfatter | Frank Rudolf Jacobsen |
| Type | Bog |
| Format | Hæftet |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 1. (24-11-2022) |
| Oplag | 1. (24-11-2022) |
| Første udgivelsesår | 2022 |
| Originalsprog | Dansk |
| Sideantal | 120 |
| Indbinding | Hæftet |
| Mål og vægt | B: 170mm, H: 240mm, D: 5mm, Vægt: 237g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788743323198 |