Fremtiden spirer: menneskets ernæring og sundhed (Bog, Hæftet, Dansk) af Frank Rudolf Jacobsen

Fremtiden spirer: menneskets ernæring og sundhed

(Bog, Hæftet, Dansk)

Forlag: Systime

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Fremtiden spirer giver indsigt i ikke bare menneskets fordøjelse, næringsstoffer og mikrobiom, men sætter også fokus på, hvad mennesket skal spise i fremtiden ved at gennemgå bl.a. nye fødevareprodukter som stamcellekød og plantebaseret kød samt nye produktionsmetoder.Menneskets kost er et centralt område, når der skal undervises i mikrobiologi, makromolekyler og fysiologi i biologi og bioteknologi på stx, htx og hf. Med bogen Fremtiden spirer får du et gennemarbejdet materiale i hånden, der dels gennemgår opbygning af væv, fordøjelse og næringsstoffer og dels sætter fokus på, hvad mennesket skal spise i fremtiden, når verdens befolkning i 2050 runder 9,8 milliarder, og klimaforandringer og bæredygtighed er nøgleord.Bogen er opbygget i tre let tilgængelige sektioner med hver deres fokusområde samt mange og varierede opgaver undervejs.

Måske kunne nedenstående have interesse

Har du brug for en notesbog?

Se vores store udvalg af notesbøger i høj kvalitet. Vi har bl.a. notesbøger fra mærker som Moleskine og Paperblanks.

Se hele udvalget her

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Systime
Forfatter Frank Rudolf Jacobsen
Type Bog
Format Hæftet
Sprog Dansk
Udgave 1. (24-11-2022)
Oplag 1. (24-11-2022)
Første udgivelsesår 2022
Originalsprog Dansk
Sideantal 120
Indbinding Hæftet
Mål og vægt B: 170mm, H: 240mm, D: 5mm, Vægt: 237g
ISBN-13 / EAN-13 9788743323198