Fremtidens mad (Bog, Hæftet, Dansk) af Ina Fischer Andersen

Fremtidens mad

(Bog, Hæftet, Dansk)

Forlag: Gyldendal

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hvad skal vi spise i fremtiden? Det kan du læse om i denne bog – og det er ret vildt! Forskerne er allerede i gang med at lave mad ud af luft. De laver også kød uden at slagte et dyr. Og de bruger en 3D-printer til at lave sund mad. Der skal være mad til alle, og det, vi spiser, skal være godt for klima, miljø og den vilde natur.
De små fagbøger er til elever i 3.-6. klasse. Detaljerigdommen er større end i de forrige serier, og eleverne bliver i den grad klogere på det emne, de læser om. Bøgerne kan med stort udbytte bruges til læsekurser, læsning i fagene, faglig læsning, projekt- og temaarbejde samt interesselæsning.  

Der er gratis opgaver til alle seriens bøger på fagbog.gyldendal.dk.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Gyldendal
Forfatter Ina Fischer Andersen
Type Bog
Format Hæftet
Sprog Dansk
Udgave 1. (16-09-2024)
Oplag 1. (16-09-2024)
Serie De små fagbøger
Illustrationer Ja
Omslagsgrafiker Kit Hansen
Tegnet af Kit Hansen
Originalsprog Dansk
Sideantal 36
Indbinding Hæftet
Mål og vægt B: 212mm, H: 222mm, D: 4mm, Vægt: 118g
ISBN-13 / EAN-13 9788702427868