French Patisserie: Master Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary... (Bog, Hardback, Engelsk)

French Patisserie: Master Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts (Bog, Hardback, Engelsk)

Af: Ecole Ferrandi


Forlag: Editions Flammarion

  • Type: Bog
  • Format: Hardback
  • Sprog: Engelsk Sprog: Engelsk
  • ISBN-13: 9782080203182
  • Udgivelsesdato: 26-10-2017
  • Første udgivelsesår: 2017
  • Illustrationer: Illustrated in colour and black and white throughout
  • Originalsprog: France
  • Sideantal: 656
  • Indbinding: Hardback
  • Forlag: Editions Flammarion
  • Sideoplysninger: 656 pages, Illustrated in colour and black and white throughout
  • Mål: 289 x 256 x 56

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Læsernes anmeldelser (0)