Fungi in Sustainable Food Production (Bog, Hardback, Engelsk)

Fungi in Sustainable Food Production

(Bog, Hardback, Engelsk)



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This book presents research on the challenges and potential of fungal contribution in agriculture for food substantiality.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer Nature Switzerland AG
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2021 ed.
Udgivelsesdato 06-04-2021
Første udgivelsesår 2021
Serie Fungal Biology
Illustrationer 9 Illustrations, color; 12 Illustrations, black and white
Fagredaktør Xiaofeng Dai, Minaxi Sharma, Jieyin Chen
Originalsprog Switzerland
Sideantal 234
Indbinding Hardback
Forlag Springer Nature Switzerland AG
Sideoplysninger 234 pages, 9 Illustrations, color; 12 Illustrations, black and white
Mål 235 x 155
ISBN-13 / EAN-13 9783030644055