Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 14-09-2020
Gelato, sorbet, stracciatella, pistacie, fiordilatte, fiordifragola ... findes der på noget sprog smukkere ord? Is er måske den bedste opfindelse i hele verden, og i Italien laver de den bedst. Med bogen her i hånden kan du lære at lave alle de bedste italienske opskrifter.
Siden 2014 har Angelo og Hanna drevet Gelato Scarfó i Stockholm, hvor de dagligt producerer gelato af de bedste råvarer. Mælk og bær fra Sverige, citron, nødder og chokolade fra Italien. Resultatet er helt ud over det sædvanlige, og i Gelato deler de 30 af deres bedste opskrifter med læseren, der kan afprøve hjemmelavet pistaciegelato, jordbærsorbet, gianduja og meget mere. MUMS!
| Forlag | Turbine |
| Forfatter | Hanna og Angelo Scarfó |
| Type | Bog |
| Format | Hæftet |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 1. (14-09-2020) |
| Oplag | 1. (14-09-2020) |
| Første udgivelsesår | 2020 |
| Originaltitel | Gelato |
| Oversætter | Anne Skov Thomsen |
| Originalsprog | Svensk |
| Sideantal | 128 |
| Indbinding | Hæftet |
| Mål og vægt | B: 175mm, H: 220mm, D: 18mm, Vægt: 375g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788740663686 |