Genomics and Proteomics in Nutrition (Bog, Hardback, Engelsk)

Genomics and Proteomics in Nutrition

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Focuses on the effect of genetic expression on protein production, establishing links between gene expression and nutrition, the influence of micro and macronutrients on cellular homeostasis, and the relationship between diet, genetic predisposition, and human disease.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Inc
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 11-08-2004
Første udgivelsesår 2004
Fagredaktør Carolyn D. Berdanier, Naima Moustaid-Moussa
Originalsprog United States
Sideantal 532
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Inc
Sideoplysninger 532 pages
Mål 229 x 152
ISBN-13 / EAN-13 9780824754303