Globalization and Food Sovereignty: Global and Local Change in the New Politics of Food (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Globalization and Food Sovereignty: Global and Local Change in the New Politics of Food

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

With perspectives drawn from Europe, the Americas, Asia, Africa, and Australia, Globalization and Food Sovereignty is the first comparative collection to focus on food sovereignty activism worldwide.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag University of Toronto Press
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 05-03-2014
Første udgivelsesår 2014
Illustrationer 8 b&w tables
Fagredaktør Peter Andree, Jeffrey Ayres, Michael Bosia, Marie-Josee Massicotte
Originalsprog Canada
Sideantal 392
Indbinding Paperback / softback
Forlag University of Toronto Press
Sideoplysninger 392 pages, 8 b&w tables
Mål 227 x 154 x 23
ISBN-13 / EAN-13 9781442612280