Gluten-Free Kitchen: How to enjoy pasta, breads, cakes, cookies and more on a gluten-... (Bog, Hardback, Engelsk)

Gluten-Free Kitchen: How to enjoy pasta, breads, cakes, cookies and more on a gluten-free diet- a practical guide for healthy eating with 165 recipes

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: Catherine Atkinson

Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.

Status: Mangler pt.
Bemærk: Dette produkt kan pt. ikke købes, men du kan få automatisk besked når/hvis dette produkt er tilgængeligt igen. Alt vi skal bruge er din e-mailadresse.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

A comprehensive guide to gluten-free cooking, with advice on ingredients and techniques. This accessible cookbook features a helpful and clear guide to the different flours and their properties, and specially adapted and tried-and-tested recipes that work for all kinds of breads, cakes, pies, pastries and sauces.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Anness Publishing
Forfatter Catherine Atkinson
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 15-09-2020
Første udgivelsesår 2020
Illustrationer 500 colour photographs
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 272
Indbinding Hardback
Forlag Anness Publishing
Sideoplysninger 272 pages, 500 colour photographs
Mål 275 x 212 x 32
ISBN-13 / EAN-13 9780754834816