Green Kitchen Rejser: Lækker og sund vegetarmad fra hele verden (bog, hardback, dansk)

Af: Luise Vindahl og David Frenkiel


Nedsat pris! Green Kitchen Rejser: Lækker og sund vegetarmad fra hele verden
  • Forlag: Tinkerbell Books ApS
  • Format: Hardback
  • Type: Bog
  • Sprog: Dansk
  • ISBN-13: 9788793137059
  • Udgave: 1. (28-02-2015)
  • Oplag: 1. (28-02-2015)
  • Første udgivelsesår: 2015
  • Originaltitel: Green Kitchen Travel
  • Omslagsgrafiker: Charlotte Heal
  • Forord af': David Frenkiel og Luise Vindahl
  • Oversætter: Signe Lyng
  • Fotograf: David Frenkiel
  • Fagredaktør: Hanne Rask
  • Originalsprog: Engelsk
  • Sideantal: 256
  • Indbinding: Hardback
  • Mål og vægt: B: 212mm, H: 262mm, D: 33mm, Vægt: 1256g

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

Det dansk-svenske par bag den succesfulde blog og kogebog, Green Kitchen Stories, Luise Vindahl og David Frenkiel, har præsteret endnu et vegetarisk kogebogsværk - denne gang med fokus på lækker og sund vegetarmad fra hele verden. De og deres datter, Elsa, er en familie, der elsker at rejse. Deres appetit på verden fik dem til at tage ud på en længere jordomrejse, da Elsa var blot syv måneder gammel. De sov på sofaen hos en ven i Brooklyn, gik på jagt efter vegetariske restauranter i Beijing og lod sig forføre af Vietnams gademad. Da de vendte hjem igen, havde Elsa lært at gå, og David og Luise forsøgte ivrigt at holde rejseminderne friske hjemme i køkkenet i Stockholm.  


I Green Kitchen Rejser deler de ud af deres yndlingsopskrifter og -historier fra de mange rejser til nær og fjern, baseret på deres kostfilosofi om sunde og naturlige råvarer i retter, der strutter af smag. Så start dagen med en frisk Mexicansk morgenmadssalat eller en sprød og lækker Rug- & chokoladecroissant, spis dig mæt i Svampe- & tofudumplings til frokost og server en varm og fyldig Musaka med søde kartofler & auberginer og sprød Pad thai-salat med jordnøddedressing til aftensmad. Desserter er der også plads til – fra Sprød skovbærtærte til Chokoladekage uden mel – og så får du opskrifter på skønne drikke og tilbehør, der giver det sidste pift til de lækre retter.  Bogens dejlige rejsebilleder og smukke madstyling gør sammen med de mange personlige anekdoter og feriesnapshots Green Kitchen Rejser til en moderne, inspirerende vegetarkogebog med både veganske og glutenfri opskrifter. 


Bogen blev taget imod med jubel af anmeldere og læsere, da den udkom i England, Australien og USA i september 2014. Besøg Luise og Davids univers på www.greenkitchenstories.com

Anmeldelser (0)