Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 04-04-2022
Grillbarsmad på kokkemanér. Umut og Frank lærer dig at fritere forårsruller og lave den perfekte bøfsandwich.
Flæskestegssandwich. Guldkebab. Jyske nachos. Parisertoast.
Nostalgiske ord, der bringer minder om eftermiddage i håndboldhallen og ture hjem med en god ven efter en aften i byen.
Kokkene Umut Sakarya og Frank Svärd driver til daglig Guldgrillen i Nansensgade i København, hvor de løfter grillbarsmad til det næste niveau. Den brune sovs over bøfsandwichen er hjemmelavet, og bearnaisen rører de selv. I Grillbaren lærer de dig at lave din egen grillbarsmenu – på kokkemanér.
| Forlag | Grønningen 1 |
| Forfattere | Umut Sakarya, Frank Svärd |
| Format | Indbundet |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 1. (04-04-2022) |
| Oplag | 1. (04-04-2022) |
| Første udgivelsesår | 2022 |
| Serie | Guldskeen |
| Originalsprog | Dansk |
| Indbinding | Indbundet |
| Mål og vægt | B: 218mm, H: 278mm, D: 15mm, Vægt: 697g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788773390870 |