Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.
Forventes på lager: 01-04-2024
I Håndbog i mejeriudstyr får læseren et overblik over det mest gængse udstyr, som anvendes i mejeriindustrien på tværs af produkter.
Derudover gennemgås også tilblivelsen af en række mejeriprodukter set fra et udstyrsperspektiv, så læseren får et kendskab til det produktionsudstyr, som anvendes fx i produktionen af smør, gul ost, kaseinater og skyr. I bogen gives også et perspektiv
på, hvordan emner som fødevaresikkerhed, bæredygtighed og digitalisering er relevante i forhold til produktionsudstyret. Bogen er tiltænkt elever på den danske mejeristuddannelse, men kan også læses af andre med interesse for mejeriproduktion.
| Forlag | BoD - Books on Demand |
| Forfatter | Heidi Jul Taulborg (red.) |
| Type | Bog |
| Format | Paperback |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 1. (01-04-2024) |
| Oplag | 1. (02-04-2024) |
| Første udgivelsesår | 2024 |
| Illustrationer | Ja |
| Originalsprog | Dansk |
| Sideantal | 370 |
| Indbinding | Paperback |
| Mål og vægt | B: 170mm, H: 222mm, D: 25mm, Vægt: 654g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788743055280 |