Forventes på lager: 31-03-2024
I Håndbog i mejeriudstyr får læseren et overblik over det mest gængse udstyr, som anvendes i mejeriindustrien på tværs af produkter. Derudover gennemgås også tilblivelsen af en række mejeriprodukter set fra et udstyrsperspektiv, så læseren får et kendskab til det produktionsudstyr, som anvendes fx i produktionen af smør, gul ost, kaseinater og skyr. I bogen gives også et perspektiv på, hvordan emner som fødevaresikkerhed, bæredygtighed og digitalisering er relevante i forhold til produktionsudstyret. Bogen er tiltænkt elever på den danske mejeristuddannelse, men kan også læses af andre med interesse for mejeriproduktion.
| Forlag | BoD - Books on Demand |
| Forfattere | Mejerifagets Fællesudvalg, Heidi Jul Taulborg (red.) |
| Type | Ebog |
| Format | epub |
| Sprog | Dansk |
| Udgivelsesdato | 31-03-2024 |
| Udgiver | BoD - Books on Demand |
| Sideantal | 370 Sider |
| Filtype | epub |
| Filversion | 3.0 |
| Filformat | Reflowable |
| Filstørrelse | 45023 KB |
| Kopibeskyttelse | DigitalVandmaerkning |
| Datamining | Ikke tilladt |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788743087038 |