HACCP in Meat, Poultry, and Fish Processing (Bog, Hardback, Engelsk) af Pearson A. M. Pearson

HACCP in Meat, Poultry, and Fish Processing

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfattere: Pearson A. M. Pearson, Dutson T. R. Dutson

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer Nature B.V.
Forfattere Pearson A. M. Pearson, Dutson T. R. Dutson
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 31-12-1995
Første udgivelsesår 1995
Sideantal 412
Indbinding Hardback
Forlag Springer Nature B.V.
Sideoplysninger 412 pages
Mål 234 x 156
ISBN-13 / EAN-13 9780751402292