Handbook of Mango Fruit: Production, Postharvest Science, Processing Technology and N... (Bog, Hardback, Engelsk) af M Siddiq

Handbook of Mango Fruit: Production, Postharvest Science, Processing Technology and Nutrition (Bog, Hardback, Engelsk)

Af: M Siddiq


Forlag: John Wiley and Sons Ltd

  • Type: Bog
  • Format: Hardback
  • Sprog: Engelsk Sprog: Engelsk
  • ISBN-13: 9781119014355
  • Udgivelsesdato: 28-07-2017
  • Første udgivelsesår: 2017
  • Fagredaktør: Muhammad (Michigan State University Siddiq
  • Originalsprog: United Kingdom
  • Sideantal: 320
  • Indbinding: Hardback
  • Forlag: John Wiley and Sons Ltd
  • Sideoplysninger: 320 pages
  • Mål: 362 x 252 x 16

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

Written by noted experts in the field, Handbook of Mango Fruit: Production, Postharvest Science, Processing Technology and Nutrition offers a comprehensive resource regarding the production, trade, and consumption of this popular tropical fruit.

Læsernes anmeldelser (0)