Handbook of Molecular Gastronomy: Scientific Foundations, Educational Practices, and ... (Bog, Hardback, Engelsk)

Handbook of Molecular Gastronomy: Scientific Foundations, Educational Practices, and Culinary Applications

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Inc
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 09-06-2021
Første udgivelsesår 2021
Illustrationer 71 Tables, black and white; 577 Halftones, color; 577 Illustrations, color
Fagredaktør Roisin (Technological University Dublin Burke, Alan (University College Cork Kelly, Christophe Lavelle, Herve (INRAE/AgroParisTech) This vo Kientza
Originalsprog United States
Sideantal 868
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Inc
Sideoplysninger 868 pages, 71 Tables, black and white; 577 Halftones, color; 577 Illustrations, color
Mål 222 x 291 x 50
ISBN-13 / EAN-13 9781466594784