Improving Gut Health in Poultry (Bog, Hardback, Engelsk)

Improving Gut Health in Poultry

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This collection summarises current research on the composition and function of the gastrointestinal tract in poultry, the factors that affect its function, and nutritional strategies to optimise poultry nutrition, health and environmental impact.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Burleigh Dodds Science Publishing Limited
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 26-11-2019
Første udgivelsesår 2019
Serie Burleigh Dodds Series in Agricultural Science
Illustrationer Color tables, photos and figures
Fagredaktør Prof. Steven C. Ricke
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 546
Indbinding Hardback
Forlag Burleigh Dodds Science Publishing Limited
Sideoplysninger 546 pages, Color tables, photos and figures
Mål 159 x 235 x 37
ISBN-13 / EAN-13 9781786763044