Introduction to Culinary Arts Management: Safety, Recipes and Certification (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Introduction to Culinary Arts Management: Safety, Recipes and Certification

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfattere: Chef Dominic Hawkes, Daniel John Stine

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag SDC Publications
Forfattere Chef Dominic Hawkes, Daniel John Stine
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 14-07-2023
Første udgivelsesår 2023
Originalsprog United States
Sideantal 324
Indbinding Paperback / softback
Forlag SDC Publications
Sideoplysninger 324 pages
Mål 216 x 285 x 31
ISBN-13 / EAN-13 9781630576226