Japanese Cuisine From Miso to Matcha: A Culinary Discovery in 150 Tips (Bog, Hardback, Engelsk) af Inge Rylant

Japanese Cuisine From Miso to Matcha: A Culinary Discovery in 150 Tips

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: Inge Rylant

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

With vibrant illustrations and captivating chapters, this guide helps you to uncover the authentic tastes of Japan, whether you're dining in an izakaya—a Japanese eatery—or browsing the aisles of a Japanese supermarket.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Lannoo Publishers
Forfatter Inge Rylant
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 18-09-2025
Første udgivelsesår 2025
Illustrationer 140 Illustrations, color
Originalsprog Belgium
Sideantal 184
Indbinding Hardback
Forlag Lannoo Publishers
Sideoplysninger 184 pages, 140 Illustrations, color
Mål 122 x 178 x 19
ISBN-13 / EAN-13 9789020978551