Forventes på lager: 10-11-2023
Hvilke typer kage var den danske husmoders foretrukne i starten af 1900-tallet? Hvilke typer mel var de mest populære til kager, og hvad var de generelle retningslinjer for bagning?
Alt det fortæller Sofie Horten om i "Kagebogen" fra 1911, som bugner af kageopskrifter, der er lige til at gå i gang med. Bogen indeholder også et langt afsnit med opskrifter på forskellige typer brød. I "Kagebogen" kan du finde et utal af forskellige udgaver af æblekage, lagkage, småkager og formkager.
Sofie Horten (1848-1927) var en dansk journalist, oversætter og kogebogsforfatter. Hun var den første kvinde, der blev optaget som medlem af Journalistforeningen, og sad i en årrække som hovedbestyrelsesmedlem i Foreningen af Danske Fagblade og Tidsskrifter. Sofie Horten stod bag oversættelser af prominente bøger af blandt andre Victoria Benedictsson, Bertha von Suttner og Lev Tolstoj.
| Forlag | Lindhardt og Ringhof |
| Forfatter | Sofie Horten |
| Type | Ebog |
| Format | epub |
| Sprog | Dansk |
| Udgivelsesdato | 10-11-2023 |
| Udgiver | Lindhardt og Ringhof |
| Sideantal | 90 Sider |
| Filtype | epub |
| Filversion | 3.0 |
| Filformat | Reflowable |
| Filstørrelse | 373 KB |
| Kopibeskyttelse | DigitalVandmaerkning |
| Datamining | Ikke tilladt |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788726844269 |